Szabaduljon meg a száraz bőr érzésétől a GIGI Bioplasma segítségével

Uhh, szárazság. mire jó ez? Abszolút semmire – sem az életedre, sem a hajadra, és pláne nem a bőrödre. Itt az ideje, hogy visszavágj, megszabadulj a szárazságtól, és élvezd a hidratált és ragyogó megjelenést, minden évszakban és minden helyzetben!

Bemutatjuk a BIOPLASMA termékcsaládot – a GIGI egyedülálló bőrápoló termékcsaládját, amely valóban megvédi bőrét a kiszáradástól.

A BIOPLASMA termékek olyan egyedülálló természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek szélsőséges éghajlaton és környezeti körülmények között is megélnek, valamint olyan növényi eredetű összetevőket, amelyek a száraz körülmények között a növényi élet fenntartásáért felelősek.

Igen, a BIOPLASMA termékek rendszeres használatával Ön is képes lesz semlegesíteni az oxidatív károsodásokat és javítani a bőr puhaságát és rugalmasságát. Tehát mondjon búcsút a szárazságnak, és üdvözölje a fiatalos, életerős és elbűvölő megjelenésű arcot.

Kezdje a napot ragyogó és egészséges bőrrel – az algakomplexumon és az olajfalevelekből kivont esszencián alapuló nappali krém. Azonnali nedvességgel gazdagítja a bőrt, nyugtatja, helyreállítja, rugalmasságot, puhaságot és ragyogást biztosít. A krém segít az egyenletes bőrtónus kialakításában és kezeli a pigmentfoltokat.

A nedvességtartalom egész nap fennmarad, az alga pedig hozzájárul az elhalt hámsejtek leválásának felgyorsításához, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és aminosavakkal látja el a bőrt, amelyek segítenek új kollagénrostok építésében. A krém segít megerősíteni a bőr immunrendszerét, és SPF 20-as fényvédelemmel együtt vitalitást és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Száraz bőrre alkalmas.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK