A kezelés előnyei

Azonnali feszítő hatás

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció. A Plazma kezelések, biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására. 

Hosszú távú feszítő hatás

Az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése, egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést is. Ez a hatás, hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

A plazma kezelés hatásai

Javasolt felhasználás: az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére. A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére. A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható: Ráncok, Sebhelyek, Striák, Aknék Értágulatok és Rosaceás területek kezelésére. Arcfeszesítésre. UV sugarak, szolárium hatására történő öregedési folyamatok megelőzésére és kezelésére. Pigment foltok kezelésére. Hidratálásra és bőrtáplálásra, bőrmegújításra. Mimikai ráncok feltöltésére. Hegek, tág pórusok méretének csökkentésére. Zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére.

A plazma kezelés hatásai: a vírusokat, baktériumokat, gombákat inaktiválja, az immunrendszert aktiválja, a fibroblasztokat stimulálja. Az artériákat, vénákat és hajszálereket „tisztítja”, a vérkeringést élénkíti. Erősíti az érfalakat, javítja a hajszálerek rugalmasságát. Csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen. A bőrön az allergiás reakciókat csökkenti. Műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja. Az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli.