Kapcsolat

  • Bejelentkezés kezelésre: 06 30 703 1810
  • E-Mail: hello@megszepitem.hu
  • Szépségműhely címe: 1181 Budapest Üllői út 415. (Közvetlenül az 50-es villamos Határ út felőli megállója illetve a Budapest Bankkal szemben.)
  • Cím megtekintése az útvonaltervezőben: klikk ide
Hívjon Most!

Rólam

Üdvözlöm a weboldalamon! Fekete Ildikó vagyok és 2003 óta dolgozom a szépségszakmában. Műkörmösként kezdtem a pályafutásomat, majd 2013-ban elvégeztem a kozmetikus iskolát is. A szakma iránti szerelmem folyamatosan alakult ki és tart a mai napig is. 2015-ben megnyitottam a saját szalonomat, családias, barátságos környezetben, ahova szeretettel várom Önt is.

A szépségiparban nincs megállás, mindig jönnek az új anyagok és technikák. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a Vendégeim számára mindig a legjobb és legújabb szolgáltatást tudjam nyújtani. Számomra nagyon fontos a minőség és hiszem, hogy a szépség belülről fakad, csak felszínre kell hozni.

Nagyon érdekel az anti-aging, és a reverse-aging. A mai világban mindenki szeretne fiatalosabban kinézni, ezért magas hatóanyag tartalmú készítményeket használok. A kezelések eredményeit megsokszorozhatjuk, és sokkal látványosabb lesz a végeredmény, ha megfelelő minőségű táplálékkiegészítőket is fogyasztunk.

Küldjön üzenetet

Küldjön nekem üzenetet. Szépségápolási és termékinformációs kérdéseire a leghamarabbi idő alatt válaszolok. Bejelentkezéshez kezelésre időpont egyeztetés miatt kérem telefonon érdeklődjön.