Szeretné megvédeni bőrét a városi szennyezéstől?

Minden GIGI Laboratories CITY NAP termék tengeri moszat és növényi komplex egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely erősíti a bőr immunrendszerét. A CITY NAP termékek megvédik bőrét a mindennapi élet káros hatásaitól.

Elfoglalt vagy, sietsz, és annyi mindent kell tenned, látnod és megtapasztalnod. De mint tudod, a városi, stresszes és igényes környezetben való élet megviseli az arcbőrödet, és bár az UV-védelem fontos, közel sem elégséges. A légszennyezés, a szmog, az okostelefonoknak, tableteknek és számítógépeknek való kitettség, sőt a stressz is szédítő ütemben öregíti a bőrödet.

Ezért fejlesztettük ki a GIGI Laboratories CITY NAP termékcsaládot – egy innovatív ápolási termékcsaládot- a városi élethez a GIGI.

Minden CITY NAP termék tengeri moszat és növényi komplex egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, hogy erősítse a bőr immunrendszerét és felgyorsítsa a bőr gyógyulási folyamatát, hogy megvédje Önt a mindennapi élet káros hatásaitól. Menj hát, fesd vörösre a várost, hogy egészségesnek, fiatalosnak és frissnek tűnj a CITY NAP segítségével.

Exkluzív arckezelő termékcsalád, amely természetes összetevőket kombinálva véd az UV-sugárzás, a kék fény, a szmog és a por ellen. A CITY NAP terméksor átfogó, kifinomult bőrápolási megoldást kínál, mely illeszkedik a modern városi élethez. Antioxidánsai, gyulladáscsökkentő hatóanyagai és a DNS-t helyreállító összetevők segítenek megerősíteni a bőr természetes védekező rendszerét a szennyezett, városi-, környezeti stressz tényezői és veszélyei ellen.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK