A japán manikűr kezelésről és tartós hatásáról a körömnél

A japán manikűr 400 éves eljárás, sokáig a japán arisztokrácia kiváltsága volt, titkos recept szerint Akinek fényes, élettel teli, egészséges körmei voltak, az a személy az arisztokráciához tartozott.

Hazánkba 2003-ban jutott el az eljárás. Visszaadja a körmös természetes fényét, szépségét, élénkíti a köröm növekedését. Ez egy fényesítő, erősítő eljárás, melynek során méhviaszt polírozunk a körömbe.

A hatás tartós (kb. 2 hét), mert az anyag beépül a köröm szerkezetébe. A méhviasz hatására a köröm erősödik, és élénkebb lesz a színe. A méhviasz után egy “talkumot” port is belepolírozunk a körömbe, mert az zárja be a méhviaszt a köröm szerkezetébe. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

japan-manikur-elotte-utanna

A japán manikűr után mindenképpen ajánlott egy olajos, krémes kézápolás, mert a körömbőrön keresztül a hatóanyagok a körömgyökérbe is felszívódnak, így a köröm mélyebb rétegeit is táplálhatjuk.

A téli időszakban, a hideg hatására, illetve a vitaminhiány miatt, vagy a nagyon erős hatású tisztítószerek hatására a körmök lemezesekké válnak, töredeznek, beszakadnak, elvékonyodnak, rugalmasságukból veszítenek.

Erre megoldás a japán manikűr, mely néhányszori megismétlése intenzíven táplálja a körmöt, védi, ragyogóvá és ápolttá teszi. A köröm állaga egészséges marad, a kéz ápolt lesz, és a tavaszi-nyári időszakban bátran lehet lakkozni, vagy gél lakkozni a körmöket.

Bejelentkezés japán manikűr körömápolási kezelésre.