GIGI Bioplasma mély hidratáló maszk

GIGI Bioplasma mély hidratáló maszk

Lakossági ár: 19,110.- Ft

A GIGI Bioplasma mély hidratáló maszk feltöltő, nyugtató, regeneráló krémmaszk. Alkalmazható akár napozás, savas kezelések, bőrcsiszolás utáni bőrnyugtatásra, regenerálásra, a bőr hidrolipid rétegének helyreállítására. Finom textúrájú, lágy, poranyagmentes maszk, nem terheli túl a korpás szeborreás bőrt sem. Használható pakolásként, bemasszírozható, beultrahangozható. Látványosan simítja a bőrt, feltölti nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén és elasztin rostokat.

ingyenes-bordiagnosztika

A GIGI Bioplasma mély hidratáló maszk feltöltő, nyugtató, regeneráló krémmaszk. Alkalmazható akár napozás, savas kezelések, bőrcsiszolás utáni bőrnyugtatásra, regenerálásra, a bőr hidrolipid rétegének helyreállítására. Finom textúrájú, lágy, poranyagmentes maszk, nem terheli túl a korpás szeborreás bőrt sem. Használható pakolásként, bemasszírozható, beultrahangozható. Látványosan simítja a bőrt, feltölti nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gyógyítja hámréteg és a sejtmembránok sérüléseit.

Fő hatóanyagai: Karitévaj, glicerin, Codiavelane®, Hamamelisz virág kivonat, Gelalg®, Kalpariane®, E-vitamin, Aloe kivonat, Bioplasma FA, kamilla kivonat, allantoin, jojoba olaj, Na-hialuronát.

  • Felhasználás: maszk
  • Kezelési cél: hidratálás, regenerálás, öregedéskésleltetés, anti-ageing
  • Bőrtípus: minden bőrtípusra
  • Kiszerelés: 50 ml