FEDJE FEL LEGJOBB HAJÁT

Fedje fel a legjobb haját a RVL-el, egy luxus otthoni hajápoló rendszerrel, amely ugyanolyan otthonos lenne a világ legelőkelőbb szalonjaiban is. A Jeunesse exkluzív HPT-6 -al – forradalmi polipeptid technológia – és növényi összetevökkel mint a görögszéna, a lenmagolaj és a jojobaolaj, a RVL ötvözi a legjobbat természetböl és tudományból. Egyedileg megfogalmazva, mindegyik termék úgy működik, hogy segítsen finoman revitalizálni a haj és a fejbőr megjelenését a dúsabb kinezetū haj eléréséhez. Az RVL kollekció élénkítő citrus illatában van egy icipici eukaliptusz is, egy csábító és felemelő élményért.

RVL ÖBLÍTÉSMENTES KONDICIONÁLÓ

Jeunesse

Hidratálja és volumenizálja haját a multitasking RVL täbbszörösen-tökéletesítő öblítésmentes kondicionálóval, amely természetesen kisimítja és táplálja haját – anélkül, hogy megnehezítené. Ez a védett összetevőkből és gyógynövényekből alló formula gyengéden támogatja a haj és a fejbőr vitalitását omega-3 zsírsavakkal és a Jeunesse exklúsiv HPT-6-al, valamint a fekete mag, a lenmag és a jojoba pehelykönnyű olajaival. Ez egyben egy wellness választás is, mivel parabénektől, szulfátoktól, szilikonoktól és festékektől mentes. Sugározzon egy egészségesebb megjelenésű és érzésű hajjal.

RVL ULTRA FINOMÍTÓ SAMPON

Jeunesse

Egészséges kinézetű haj, minden hajtípus számára, a RVL Ultra finomító samponunkkal, amely tisztítja, hidratálja és táplálja a hajat, miközben egy statikusmentes és sima végeredményt biztosít. A RVL Ultra finomító sampon tartalmaz shikakai, görögszéna és lenolajat, valamint glicerint az optimális hidratáció, a súlytalan volumen és az ideális megjelenés érdekében. Ezt a gyengéd sampont szándékosan fejlesztették növényi összetevők, vitaminok valamint ásványi anyagok segítségével és parabéneketől, szulfátoktól, szilikonoktól és színezékektől mentes.

NINCSENEK BENNE

PARABÉNEK

SZULFÁTOK

SZILIKONOK

FESTÉKEK

NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐK

FEKETEKÖMÉNY OLAJ

A feketekömény olaj hatékony az egészséges fejbőr fenntartására és segít a nedvességet bejuttatni a hajszálba, hogy kordában tartsa a fürtöket és a szálló hajat.

LENMAGOLAJ

A lenmagolaj gazdag forrása egy omega-3 zsírsavnak, az alfa-linolénsavnak.

INDIAI PÖSZMÉTE

Az indiai pöszméte segíti a haj finomabbá, fényesebbé és dúsabbá tenni.

SHIKAKA

A Shikakát évszázadok óta használják Indiában, ami egy természetes növényi erősítő.

TULSI

A Tulsi (szent bazsalikom) elősegíti a hosszabb, dúsabb haj megjelenését.

CURRY LEVÉL

A curry levél elösegíti az egészségesebb kinézetű hajat.

GÖRÖGSZÉNA

A görögszéna egy hatékony kondicionáló ami kisimítja a hajat és visszaadja a fényt a fényüzöen hosszú hajnak és a pazar fürtöknek.

JOJOBA OLAJ

A jojoba olaj ragyogást, lágyságot, erőt és hidratációt kölcsönöz minden haj típusnak.

ROSELLE

A Roselle (hibiszkusz kivonat) egy omega-gazdag antioxidáns magnéziummal, amely segíti a haj és a polipeptidek táplálását, hogy így erősítse a hajat.