Műköröm formák

Amikor  megbeszéltük, hogy melyik technikát és alapanyagot alkalmazzuk a kezeden, utána beszéljük meg a körömformáját.  Ez nem mindig egyszerű, de hamar átbeszélhetjük. Ha a vendégnek nincs konkrét elképzelése akkor figyelembe veszem a köröm eredeti formáját és alakját is. Fontos a vendég stílusa és a foglalkozása is, hiszen vannak olyan munkahelyek ahol csak a nagyon szolid elegancia elfogadott. Az extrém körmök nem mindenkinek állnak jól és viselni is tudni kell őket.
  

 

Kerek:  Ezt a hagyományos formát a legtöbbször sajátkörmön alkalmazom, de persze műkörömnél is elkészíthető. A lényeg, hogy nagyon rövidre és kerekre kell reszelni a körmöket.

 

 

Mandula: Ez az ideális körömforma, olyan hosszú lehet amekkora csak tetszik. Oválisra reszeljük , de nem lehet hegyes.

 

 

 

Kocka: Talán ez a forma a legelterjedtebb. Hossza változó, a rövidtől az egészen hosszúig bármekkora lehet. A körömvégeket szögletesre vagy a sarkokat enyhén kerekítve reszeljük.

 

 

  • Pipe: Cső körmöm.  Ez egy hosszúkás körömforma a kocka és a mandula köröm keverékének nevezném. A körömvég finoman  kerekített.

 

Stiletto: Az egyik  legújabb  körömforma. Ennek a formának az a lényege, hogy minél hosszabb és hegyesebb legyen.

 

 

  • Edge: Háztető formájú köröm.  Most tavasszal a körömhajon mutatták be ezt az új építési formát. Ha szemből nézzük háromszög alakot formál meg a körömvég és a körömtetőn c-ív helyett, gerincvonal húzódik.

 

 

További blog bejegyzések:

További szépségápolási ajánlataim számodra:

blog-1 blog-2 blog-3 blog-4