ÉLJ A MOZGÁSBAN

19 szupergyümölcs és növényi glükózamin finom keveréke. Itt az ideje a mozgásnak! A MonaVie Active 19 szupergyümölcs – köztük a brazil açai bogyó – és növényi eredetű glükózamin antioxidáns keveréke Az Active gyümölcskeverék természetes eredetű C-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez és a normál kollagénképzéshez a porcok megfelelő működése érdekében. Nem számít, hogy hova sodorja az élet, az ízletes Active segíteni fog abban, hogy minden lépésénél jól érezze magát.

Açai: Az Amazonas ékszere

Eredet: Az açai nevének kiejtése „aszaí” – ez egy kis, sötétlila bogyó, melyet fehér örv koronáz. Az açai bogyó az Amazonas szívében nő, és az antioxidánsok, polifenolok, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak egyedülálló összetételével rendelkezik.

Amazóniai szuperélelmiszer: Az őslakos brazilok évszázadok óta eszik az açai bogyót, annak egészségügyi és wellness előnyei miatt.

Fenntartható: A bogyókkal telített pálmaleveleket betakarítják, az açai pálmafa pedig évről évre újakat növeszt.

Gondosan feldolgozott: A betakarítás után az açai húsát eltávolítják a magtól. A gyümölcs húsát ezután gyorspasztőrözéssel kezelik, így az megőrzi az ízét, színét és a hasznos tápanyagokat.

Premier acai-gyümölcskeverék

Açai bogyó, Acerola, Alma, Banán, Fekete áfonya, Földiszeder, Amerikai tőzegáfonya, Cseresznye, Vörös áfonya, Bodza, Szőlő, Kiwi, Körte, Ananász, Maracuja, Gránátalma, Szilva, Fehér szőlő és Goji bogyó.

Növényi alapú glükózamin: Az Active tartalmazza a növényi alapú glükózamin kis számú forrásainak egyikét. Minden 60 ml-es adag 750 mg vegánbarát glükózamint tartalmaz. A kukoricából származó, nem állati eredetű vagy kagylóból származó glükózamin fogyasztható a kagylóallergiában szenvedők által is.