Plasma G – Ránctalanítás, feszesítés, rosacea, akne (pattanás) és hegek kozmetikai kezelése

Plasma G: Egy olyan három funkciós készülék, ami a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja. Látványos eredmények már az első kezelése után! A Plasma G kezelések kúraszerű alkalmazása a bőr állapotának és szerkezetének jelentős mértékű és tartós javulását eredményezik. Tökéletes kezelési megoldások az arcbőr fiatalítására, feszesítésére, a pigmentációk kezelésére, a rosacea, akne (pattanás) és a hegek orvoslására.

Ránctalanítás előtte és utána
Ránctalanító és bőrfeszesítő  Plasma G kozmetikai kezelés előtte és utána

Rádiófrekvenciás funkció: Bipoláris rádiófrekvencia hőenergiává alakul át, ami a hámréteget 30 -40 fokra, az irhát pedig 50 -60 fokra melegíti fel. Ez az eljárás nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, az újabbak kialakulásának megelőzésére. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, és számuk megemelkedik,ezért a bőr megújul, feszesebb, fiatalosabb, üdébb lesz, megemeli az arckontúrt. Ezzel az eljárással kezelhető még az arc, nyak, toka és a dekoltázs érzékeny területe is, ahol a zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttesen érvényesül.

Plazma funkció: A szilárd, folyékony, és a gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen egy ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el. Plazma kisülés hatása: Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat. Aktiválja az immunrendszert. Stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését. Az artériákat, vénákat és a hajszálereket “tisztítja”, a vérkeringést élénkíti. Erősíti az érfalakat javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát. Csökkenti a gyulladást és az allergiás reakciókat az alkalmazott területen. Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését. Regenerálja a műtéti és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét. Hatékonyan kezeli az aknét (pattanást) és a kamaszkori bőrelváltozásokat, elősegíti a bőr regenerálódását. A plazma elsősorban a következő problémák kezelésére használható: Ráncok, sebhelyek, striák, aknék, értágulatok, roseceás tünetek.

Elektroporáció funkció: A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességet kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak. Ezt a technológiát sokszor nevezik tű nélküli mezoterápiának is. Ugyanis szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt hatóanyag egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe, összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. 1200%-kal jobb hatóanyag felszívódás a hámban, és 4000%-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetekben. Felhasználása arckezeléseknél: Feszesíti az arcot, az UV sugarak, szolárium okozta photoaging megelőzésére és kezelésére, pigmentfoltok kezelésére, hidratálásra és táplálásra, bőrmegújításra, a mimikai ráncok feltöltésére, hegek, tág pórusok méretének csökkentésére, zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére.

Bejelentkezés Plasma G kozmetikai kezelésre itt.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK