Milyen színű körömlakkot használsz a leggyakrabban? Ezt árulja el a jellemedről

Milyen színű körömlakkot használsz a leggyakrabban? A színválasztásod árulkodik a személyiségedről. A megjelenés fontos része a köröm is, amely többet elárul rólad, mint gondolnád. Ha a körmöd nincs kifestve, akkor azért, ugyanis a tiszta köröm tiszta lélekre vall, ha viszont ki van festve, akkor azért, hiszen a színeknek egyedi jelentésük van. Te milyen színűre fested leggyakrabban a körmeidet? Ezt árulja el jellemedről egy-egy árnyalat!

  • – A lila és a rózsaszín árnyalatai romantikus érzelmekre utalnak, de egyúttal érzékiséget is sugároznak. Ezekkel az színekkel egyfajta misztikus, sokat sejtető, de korántsem hivalkodó női jelenlétet sugallsz, mely könnyen bűvkörébe vonja az ellenkező nem tagjait.
  • – Az olyannyira kedvelt piros és ennek a különböző tüzesebb és mélyebb tónusai energikus és egyben túlfűtött szenvedéllyel teli jellemre utalnak, aki imádja, ha nyüzsögnek körülötte az emberek.
  • – A kék azt sugallja, hogy harmónia uralkodik benned, elégedett vagy a testeddel, a lelkeddel, egyfajta szimbiózisban élsz saját magaddal. A kék egyúttal a vidámságot és az álmodozást is magában hordozza, nem kizárt, hogy szereted az életet a kreatív oldaláról megközelíteni, a praktikus megoldások helyett.
  • – A zöld szintén lelki békére utal, ugyanakkor némileg visszafogott személyiséget is rejt, akinek a türelme már-már határtalan. Őszinte és megbízható jellemed mások számára is megnyugvást jelent, ezért vonzod magad köré az embereket.
  • – A semleges nude színek egyfajta állandó, kiszámítható jellemet tükröznek, a szó lehető legpozitívabb értelmében – rád mindig lehet számítani. Ugyanakkor ezek a visszafogott árnyalatok egy olyan nőt rejtenek, akinek fontos, hogy ízig-vérig a nőies oldalát mutassa, mindenféle hivalkodó túlzás nélkül.
  • – A fehér és a fekete egyaránt nagyon erős, magabiztos személyiségre utal, akinek szinte lehetetlen nemet mondani. Karizmatikus kisugárzásodnak köszönhetően olyan női erőt képviselsz, amit a férfiak sem tudnak figyelmen kívül hagyni.
  • – A mintás körmök türelmes, egyúttal játékos jellemet takarnak, aki teljesen a mának él, és kihasználja azt az utolsó pillanatig. Melletted az élet sohasem unalmas, ezért szeretne mindenki csak egy pici szeletet kapni belőled és az életszeretetedből.
  • – Bármilyen színűre festheted a körmödet, a csillámok azt sugallják, hogy szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, hogy aztán úgy ragyoghass a figyelemben, ahogy a csillámok szikráznak a fényben. Számodra nagyon fontos, hogy valaki mindig piedesztálra emeljen.

A cikk forrása: femina.hu

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK