Hatóanyagos feltöltő kezeléseknél olyan hatóanyagokat használok, amik a bőr különböző problémáira lettek kifejlesztve. A termékek széles skálájából minden bőtípusra tudok megoldást kínálni. Így tudom személyre szabni a kezeléseimet. A bőr letisztítása és leradírozása után felviszem a hatóanyagokat, amiket bemasszírozok a bőrbe, majd ultrahang segítségével a bőr mélyebb részeibe is bejuttatom azokat.

Előtte

Utána

Ez a kezelés az alábbi problémákra nyújt megoldást: dehidratáltság, fakó – sápadt bőr, laza tónus, rugalmatlanság, ráncok, bőrpír, értágulatok, rosacea, pigmentációk, tágpórusok. Ezen bőrhibák megjelenésében 80%-ban a külső tényezők, az UV sugárzás, a szmog, és az életvitelünk a felelős. A gyógykezeléseknél nagymértékben csökken a gyulladás, bőrpír, rosacea és az akne. Az anti aging kezeléseknél visszapótlom a kiürült hatóanyagokat így a bőrfiatalítás, ránckezelés területén, illetve kisebb – nagyobb plasztikai műtétek után is helyre tudom állítani a bőr egészséges működését.

Előtte

Utána

A hatóanyagok bevitelével felerősítem a bőr természetes védekező képességét az arc, nyak és dekoltázs területén a bőr hidratált, puha, sima, feszes, rugalmas és élettel teli lesz. Ezzel a kezeléssel és a hatóanyagok bejuttatásával tudom csökkenteni a fáradtság nyomait, serkenteni a kollagén rostok megújulását, illetve olyan sejtmegújulási folyamatokat indít be a kezelés, amik csökkentik és lelasítják az öregedési folyamatokat. Minden kezelés egy vagy több tünetnek a kezelésére nyújt megoldást. Ha nem tud dönteni, jelentkezzen be hozzám, és együtt megtaláljuk, mire van szüksége a bőrének.