Gigi Laboratories New Age luxus éjszakai táplálókrém növényi ösztrogénnel

Gigi Laboratories New Age luxus éjszakai táplálókrém növényi ösztrogénnel

Azt mondják, hogy a korral bölcsesség jön – a bölcsesség, hogy tudd, a legjobbat érdemled. A GIGI NEW AGE termékcsaládját kifejezetten a 40 év feletti nők számára fejlesztették ki, az öregedés jeleit mutató érett, száraz és petyhüdt bőrre. A sorozat termékei gazdag, természetes és könnyű összetevőket tartalmaznak, növelik a nedvességtartalmat és hozzájárulnak a bőr textúrájának javításához.

A termékcsalád termékeiben található izoflavon komponens a szója növényből származik, és természetes ösztrogénhelyettesítőként működik. Ez segít növelni a kollagénrostokat, amelyek hozzájárulnak a sejtmegújuláshoz és a feszesebb, élettel telibb és simább megjelenéshez már az első használattól kezdve – a friss, ragyogó és fiatalos megjelenésért minden életkorban.

Végső éjszakai ápolás – a New Age éjszakai krém ideális az öregedés jeleit mutató, dehidratált, érett bőrre. Nyugtatja a bőrt és felgyorsítja a természetes javító tevékenységet az éjszaka folyamán, miközben koncentrált nedvességgel táplálja, hogy serkentse a bőr regenerációs folyamatait. Fokozza a kollagéntermelést, segít az öregedés jeleinek csökkentésében, a feszesebb, ragyogóbb megjelenésért.

Luxus, éjszakai, tápláló krém, mely növényi ösztrogén tartalmával pótolja a preklimax és a klimax idején fellépő hormonhiányt. Biztosítja a bőr állandó hidratáltságát és táplálását, tökéletes komfortérzést eredményez. Támogatja az éjszakai regenerációt, életerővel tölti fel a fáradt bőrt.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK