Gigi Laboratories Ester C szérum a kollagéntermelés serkentésére a fiatalos bőrért

Amint azt valószínűleg tudja, a C-vitamin létfontosságú – energiát biztosít, erősíti az immunrendszert, és javítja a testi és szellemi funkciókat. De mi a helyzet a bőröddel? Így van, az is megérdemli ezt a sok jót.

Ismerd meg az ESTER C-t, a GIGI tökéletes bőrápoló termékcsaládját, amely a C-vitamin minden csodálatos előnyét kihasználja, és az idő okozta károsodások ellen küzd a gyönyörű, friss arcbőrért. Az Ester C termékcsalád bizonyítottan megőrzi a C-vitamin összes tulajdonságát, sőt, megnégyszerezi a bevitelét és hatékonyságát.

Az ESTER C termékek behatolnak a bőrödbe és erősítik annak rugalmasságát, védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és ösztönzik a kollagéntermelést – a C-vitamin összes előnyét – a fiatalos, rugalmas és életerős megjelenésért – ahogyan azt megérdemled!

Lehet, hogy az időt nem tudod megállítani, de az biztos, hogy harcolhatsz ellene!

Az Ester C szérum ragyogóvá teszi a bőrt, javítja a textúráját és tartósan hidratálja. A szérum lebontja a melanin foltokat, semlegesíti a szabad gyököket és megelőzi a bőr oxidációs károsodását a kollagénrostok termelődésével, a ráncok finomításával és a napfénynek való kitettség vagy a fokozott szárazság okozta finom ráncok megelőzésével együtt. A szérum folyamatos és napi használata jelentősen gátolja az öregedés és a pigmentáció jeleit.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK