Így öregszik a bőre pár év múlva ha nem tesz ellene!

Szeretné megállítani az idő előtti öregedést? Bőre ráncoktól, pigmentfoltoktól, rosaceától, pattanástól, hegektől szenved? Felvesszük a harcot az idő ellen növényi őssejtekkel, algákkal, és gyümölcssavakkal. Szalonomban személyre szabott bőrmegújító, hámlasztó kezeléseket végzek, magas hatóanyag koncentrációjú termékekkel. Bőrmegújító, hámlasztó kezeléssel várom.

Amit a savas hámlasztásról tudni kell: a savas vagy kémiai hámlasztás megváltoztatja a bőr pH értékét, és ez a bőr hámlásához vezet, arra kényszerítve a bőrsejteket, hogy megújuljanak. Ennek érdekében AHA és BHA savakat használok, vagyis glikolsav, tejsav, almasav, citromsav, mandulasav, szalicilsav, azelainsav kerül felhasználásra attól függően, hogy milyen bőrtípusra alkalmazom vagy, hogy milyen mély hámlasztást akarok elérni vele. Az egymást követő kezelések, melyeket kúra szerűen alkalmazok rákényszeríti a bőrt az új sejtek képzésére, és a gyorsabb regenerálódására. A kezelés tisztítja és beszűkíti a pórusokat, megszünteti a gyulladásokat és a pattanásokat, halványítja vagy megszünteti a pigmentfoltokat, csökkenti a ráncok mélységét és mennyiségét, feszesíti és megújítja a bőrt. Kinek ajánlott? Mindenkinek akinek a bőre: ráncosodik, napfény vagy szoláriumtól károsodott, pigmentfoltos, rosaceás, tág pórusú, demodex atkás, pattanásos, heges vagy csak szeretne egy gyors, szépítő, bőrfiatalító kezelést.

bormegujito-hamlasztasos-kezeles

Előnyei: A szaruleválást normalizálja, ezáltal nem vastagodik meg a bőrünk, így lelassul az öregedési folyamata is. Jobb lesz a bőr vérellátása ezért jótékony hatással van a rosaceára is, friss sejtek képződnek, gyorsabban regenerálódik, tisztítja és beszűkíti a pórusokat, megszünteti a gyulladásokat és a pattanásokat, elpusztítja a gombákat, vírusokat és a demodex atkákat, halványítja vagy megszünteti a pigmentfoltokat, csökkenti a ráncok mélységét és mennyiségét, a kisebb ráncok kisimulnak, megújítja és feszesíti a bőrt. A végeredmény életerőt sugárzó, egészségesebb, simább, feszesebb, fiatalabb bőr lesz. Amit még tudnod kell: A hámlasztó kezelés alatt párpercig tartó égő, csípő érzés normális, az arc kivörösödhet, ami rövid időn belül megszűnik. Gyantázni a kezelés előtt 3 nappal, tisztító kezelést pedig 1 héttel előtte kell elvégezni. Savas kezeléstől függően van hogy 12 órát, illetve 24 órát nem érheti víz az arcot. A kúra után még 6 hétig tilos napozni és szoláriumozni, fényvédő használata kötelező!

Ellenjavallat: Aktív herpesz, bőrrák, gyulladt vagy frissen leégett bőr, terhesség – szoptatás, hatóanyag vagy aszpirin érzékenység, roacuttan szedése az elmúlt 6 hónapban.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK