Cukorpasztás szőrtelenítés – Tartósabb és selymesebb bőr

A cukorpasztával történő szőrtelenítés fájdalom mentesebb, tartósabb és kíméletesebb mint más hasonló szőr eltávolító kezelések. Alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez akár az érzékeny, intim területeken is kiválóan használható. A cukorpaszta test meleg, így használatával nem áll fenn a kellemetlen égés veszélye. A szőrtelenítő cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciót. A cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, ami nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, ezért minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A cukorpaszta körülöleli a szőrszálat a szőrtüsző felső nyílásáig, így nem marad betört szőrszál a szőrtüszőben. A szőrtelenítéshez már 3 mm-es hosszúságú szőr is elegendő, mert a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. A cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, és nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre. A cukorpasztával történő szőrtelenítés hatása 3-4 hét, kezelések után érezhetően puhább selymesebb bőrfelület.

Miért jobb a cukorpasztás szőrtelenítés más szőreltávolító kezeléseknél?

  • – A cukorpaszta természetes anyagokból készül, ezáltal nem léphet fel allergiás reakció mert nem irritálja a bőrt.
  • – Cukorpasztás szőrtelenítésnél csak a szőr és az elhalt hámsejtek tapadnak bele, ennek köszönhetően bőre selymessé válik a kezelést követően.
  • – A kezelési hőmérséklete megegyezik a bőr hőmérsékletével, ezért más hasonló kezeléseknél lehetséges égető érzés nem tapasztalható.
  • – A cukorpasztát a kezelés során a szőr növekedésével ellentétes irányba kenjük fel, így körülöleli a szőrtüszőt, és a szőr növekedésével megegyező irányban húzzuk le, ez a módszer biztosítja, hogy a szálak ne szakadjanak bele a tüszőbe, így a szőrmentesség sokkal tovább tart.
  • – A Cukorpasztás szőrtelenítési technikával gyengül a szőr a legjobban, mert a cukorpasztázások alkalmával mindig húzásnak van kitéve a szál, így folyamatosan gyengülnek a szőr növekedéséért felelős sejtek.

Bejelentkezés cukorpasztás szőrtelenítési kezelésre itt.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK