Az Ön kis titka a tökéletes megjelenésű bőrhöz GIGI BIOPLASMA CC krém SPF 15

Az Ön kis titka a tökéletes megjelenésű bőrhöz – a GIGI BIOPLASMA CC krém, amely nyugtatja és megújítja a bőrt, miközben kezeli a ráncokat és a finom vonalakat, és a sminket egyenletes és természetes fedést biztosítva kombinálja.

A tengeri moszat kivonat hozzájárul a ragyogó, rugalmas és puha megjelenéshez és az elhalt hámsejtek eltávolításához, miközben védi a sejteket a szabad gyököktől. A CC krém aminosavakkal látja el a bőrt, hogy új kollagénrostokat építsen, kezeli a pigmentfoltokat és kiegyenlíti a bőr tónusát, az életerős és egészséges megjelenésért.

A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a color corrector rövidítése, vagyis színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását.

Teljes körű UV-védelmet biztosít. C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigment foltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK