GIGI Bioplasma supreme hidratáló krém SPF 17

GIGI Bioplasma supreme hidratáló krém SPF 17

Lakossági ár: 20,072.- Ft

GIGI Bioplasma supreme hidratáló krém SPF 17 luxus ránctalanító, regeneráló, feszesítő, faggyúműködést szabályzó hidratáló krém. A Bioplasma termékek 5 különleges alga kivonatát tartalmazzák rengeteg aminosavval, vitaminnal, ásványi anyaggal. Megszünteti a bőr olajos csillogását, mattítja a bőrt csökkenti a pórusok méretét.

ingyenes-bordiagnosztika

GIGI Bioplasma supreme hidratáló krém SPF 17 luxus ránctalanító, regeneráló, feszesítő, faggyúműködést szabályzó hidratáló krém.  A Bioplasma termékek 5 különleges alga kivonatát tartalmazzák rengeteg aminosavval, vitaminnal, ásványi anyaggal. Megszünteti a bőr olajos csillogását, mattítja a bőrt csökkenti a pórusok méretét.

A zsíros bőrre készült hidratáló krém az alábbi problémákat kezeli: Ráncok, tág pórusok, pattanás, mitesszer laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság. Teljes körű 17 faktoros fényvédelemmel látja el a bőrt. Erős napfénynek kitett bőr esetén először a Bioplasma supreme vagy az Oxygen Prime szérumot használja! Sminkelés előtti alapozónak is kiváló. Parabénmentes termék.

  • Felhasználás: nappali krém
  • Kezelési cél: anti-ageing, hidratálás, faggyúműködés
    szabályozás, nyugtatás, halványítás, érfalerősítés, öregedéskésleltetés
  • Bőrtípus: vízhiányos, zsíros
  • Kiszerelés: 50 ml

Az 5 különleges alga kivonat:

Sahel Scenedesmus

Ezt a hatóanyagot tiszta energiának is nevezik, serkenti az élettani biokémiai folyamatokat és a sejtek regenerálódását. Növeli a bőr nedvesség tartalmát és nedvesség megkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.

Chondrus Cripsus

Természetes feltöltőnek is hívják.  Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Alaria Esculenta

Omega zsírsavjai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököket. Kollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézis. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

Laminaria

Antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát. 5-alfa reduktáz enzimgátló tartalmával megakadályozza a tesztoszteron átalakulást, így gátolva a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést. Ezek által csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

Codium Tomentosum

Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor), magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulását. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.