GIGI Sun Care Ultralight hidratáló fluid SPF40

18. kerület kozmetika műköröm smink és kézápolás - Megszepitem.hu » » GIGI Sun Care » GIGI Sun Care Ultralight hidratáló fluid SPF40

A GIGI Sun Care Ultralight hidratáló fluid SPF40 egy új kategóriát jelent a fényvédelem területén. A GIGI-nél először kerül a piacra egy olyan univerzális termék, amely magas fényvédelmet biztosít, ugyanakkor nagyon könnyű a textúrája, és nem hagy zsíros érzetet. Olajmentes, hipoallergén, parabénmentes fényvédő fluid, mely teljes körű UV-A, UV-B fényvédelemmel látja el a bőrt. Lágy, könnyen felszívódó formula. Széles spektrumú fényvédőfaktora megvéd a napfény általi bőröregedéstől és a pigment foltok kialakulásától. Kifejezetten ajánljuk érzékeny, rozáceás, illetve zsíros, pattanásos bőrök fényvédelmére, kozmetikai hámlasztás után az összes bőrtípus védelmére. E-vitaminnal ápolja, panthenollal, allantoinnal és bizabolollal nyugtatja a bőrt.

Használata: A többi fényvédőtől eltérően, egymás után két rétegben simítsa be bőrébe a fényvédő fluidot a tökéletes fényvédelem elérése érdekében! Fokozott izzadást kiváltó sport tevékenységek esetén a termék 2 óránkénti alkalmazása javasolt! Hosszan tartó fürdőzés, törülközés után szintén a fényvédő ismételt használata javasolt!