GIGI Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló napozó krém SPF 30

18. kerület kozmetika műköröm smink és kézápolás - Megszepitem.hu » » GIGI Sun Care » GIGI Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló napozó krém SPF 30

GIGI Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló napozó krém SPF 30

Lakossági ár: 9,956.- Ft

A GIGI Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló napozó krém SPF 30, hipoallergén, teljes napfényblokkoló hatással rendelkező kozmetikumok. A GIGI Sun Care fényvédő öregedésgátló hidratálói három hatást kombinálnak.

ingyenes-bordiagnosztika

A GIGI Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló napozó krém SPF 30, hipoallergén, teljes napfényblokkoló hatással rendelkező kozmetikumok. A GIGI Sun Care fényvédő öregedésgátló hidratálói három hatást kombinálnak:

  • UVA és UVB sugarak elleni védelem
  • Meggátolja a napfény okozta bőröregedést (photo-aging)
  • Megőrzi a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és biztosítja a bőr funkcióinak tökéletes működését.
  • A legújabb és leghatékonyabb UV-szűrőket és intenzív fiatalító hatóanyagokat tartalmazó készítmények.

Az SPF 30-al ellátott fényvédőt ajánljuk mindenkinek, akinek nem érzékeny a bőrre csak napfény okozta bőröregedés ellen szeretne hatékonyan védekezni.

Az SPF 50-el ellátott fényvédőt a legérzékenyebb és a pigmentfoltra hajlamos bőrűeknek ajánljuk. Magas fényvédelme mellett, aktív nyugtató, gyulladásgátló és csökkentő hatóanyagokat tartalmaz. Napallergiások is használhatják nem elsősorban napozáshoz, hanem mindennapi életük megkönnyítésére, fokozottan ügyelve arra, hogy a lakásból való távozás előtt félórával már kenje be ruhátlan testrészeit a készítménnyel.