GIGI Ester C hidratáló krém SPF 20

GIGI Ester C hidratáló krém SPF 20

Lakossági ár: 9,230.- Ft

A GIGI Ester C hidratáló krém SPF 20 mélyhidratáló, regeneráló, anti aging krém. Egyesíti az algák, a hialuronsav és a C-vitamin hidratáló, bőrmegújító, regeneráló tulajdonságait. Tökéletes védelemmel látja el a bőrt a mindennapos károsító tényezőkkel szemben. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít.

ingyenes-bordiagnosztika

A GIGI Ester C hidratáló krém SPF 20  mélyhidratáló, regeneráló, anti aging krém. Egyesíti az algák, a hialuronsav és a C-vitamin hidratáló, bőrmegújító, regeneráló tulajdonságait. Tökéletes védelemmel látja el a bőrt a mindennapos károsító tényezőkkel szemben. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít.

Felhasználás: nappali krém
Kezelési cél: hidratálás, nyugtatás, öregedéskésleltetés,anti-ageing
Bőrtípus: normál, vízhiányos, zsírhiányos
Kiszerelés: 50 ml

Főhatónyagai:

Codiavelane® - Codium Tomentosum: egy korállnak kinéző zöld alga kivonata, mely ásványi anyagokban, poliszaharidokban, fehérjékben gazdag. Magas MMF tartalmának, vagyis Marine Moisturizing Faktor magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.

Magnézium aszkorbil foszfát: vízoldékony, stabil C-vitamin észter. Erős antioxidáns hatású, fokozza a kollagén szintézist, pigmenthalványító, gyulladáscsökkentő, nem irritáló hatóanyag.

Na-hialuronát: a nátrium-hialuronát a hialuronsav nátriumsója. Kitűnő hidratáló hatóanyag, mely fenntartja a szövetek megfelelő nedvesség tartalmát. Felerősíti a kollagén szintézist, elősegíti a szövetek regenerációját.

Chondrus Crispus: egy vörös alga, mely tömegének 55%-a poliszaharidokból áll, emellett tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezt a hatóanyagot természetes feltöltőnek is hívják, ugyanis tökéletes biomimikrire képes. Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén- és elasztin rostokat. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Ezért is tökéletes biomimetikai hatóanyag, mert tökéletesen leutánozza a fiatal bőr semleges szénhidrát- és nedvesség megkötő faktorát. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Alaria Esculenta: az Alaria Esculenta egy barna alga kivonata, mely rendkívül gazdag antioxidánsokban, aminosavakban és omega zsírsavakban. Omega zsírsavai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabad gyököket. Kollagenáz inhibitor tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben a többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézist. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

Bioplasma FA - Sahel Scenedesmus: a Bioplasma nevű hatóanyagot a Sahelian Scenedesmus nevű mikroalgából állítják elő. Ezt a hatóanyagot tiszta energiának is nevezik. ATP-hez juttatja a bőrt, így serkentve az élettani biokémiai folyamatokat és a sejtek regenerálódását. Növeli a bőr nedvességtartalmát és nedvességmegkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a lipidperoxidációt, a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét, barrier funkcióját. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.

A termék allantoinnal és bisabolollal nyugtatja a bőrt, E-vitaminnal és 20 faktoros fényvédelemmel védi a szabadgyök támadások és az Uv-sugarak roncsoló hatásától.