GIGI Derma Clear hámlasztó korong

GIGI Derma Clear hámlasztó korong

Lakossági ár: 13,988.- Ft

A GIGI Derma Clear mélytisztító hámlasztó (peeling) korong széleskörű, gazdaságos megoldást nyújt a zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrtípusok ápolására, gyógyítására. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, meggátolja a mitesszerek és pattanások kialakulását, csökkenti a gyulladásokat. A termék jól zárható dobozban, 60 db speciális folyadékkal átitatott korongot tartalmaz, mely a gyors és hatékony mélytisztítást illetve peelingezést segíti elő.

ingyenes-bordiagnosztika

A GIGI Derma Clear mélytisztító hámlasztó korong széleskörű, gazdaságos megoldást nyújt a zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrtípusok ápolására, gyógyítására. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, meggátolja a mitesszerek és pattanások kialakulását, csökkenti a gyulladásokat. A termék jól zárható dobozban, 60 db speciális folyadékkal átitatott korongot tartalmaz, mely a gyors és hatékony mélytisztítást illetve peelingezést segíti elő.

Használata

Lágy, körkörös mozdulatokkal simítsa át a koronggal a kezelni kívánt területet! Ne dörzsölje, ne hagyja a bőrön! Alkalmazása után langyos vízzel mossa le a bőrt, majd Derma Clear vízbázisú hidratálóval kezelje tovább! Használata heti egy-két alkalommal, este javasolt! Nagyon zsíros, gyulladt, pattanásos, megvastagodott bőr esetén egy intenzív 2 hetes kúrával is elkezdhetjük a termék használatát. Ennél a bőrtípusnál az első héten minden második, második héten minden este használja a terméket! A kúra végeztével heti egyszer vagy kétszer használja a terméket!

Extrém száraz bőr érzet és korpázó hámlás a termék használata során
előfordulhat, ilyenkor szorítsa vissza heti egy alkalomra a termék
alkalmazását!

Minimum 15 faktoros fényvédő használata kötelező!
Tilos szájon, szemkörnyékén és nyálkahártyán alkalmazni!
Száraz és érzékeny bőrre nem ajánlott!