GIGI Biozon Age Renewal mimikai ránctalanító szérum

18. kerület kozmetika műköröm smink és kézápolás - Megszepitem.hu » » GIGI Biozon » GIGI Biozon Age Renewal mimikai ránctalanító szérum

GIGI Biozon Age Renewal mimikai ránctalanító szérum

Lakossági ár: 38,311.- Ft

Luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat. Növényi őssejt tartalmával kijavítja a károsodásokat, új, fiatal kötőszövet képződését indítja el és megvédi a bőrt a további sérülésektől.

ingyenes-bordiagnosztika

A GIGI Biozon Age Renewal mimikai ránctalanító szérum egy luxus mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat. Növényi őssejt tartalmával kijavítja a károsodásokat, új, fiatal kötőszövet képződését indítja el és megvédi a bőrt a további sérülésektől.

  • Felhasználás: szérum
  • Kezelési cél: ránctalanítás, öregedéskésleltetés

  • Bőrtípus: minden bőrtípusra

  • Kiszerelés: 50 ml