Műköröm és kézápolási kezelések kínálatomban

Manikűr: A manikűr legfontosabb eleme a higiénia. Én a Vendégeim előtt és után is lefertőtlenítem az eszközeimet. Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt ha kell, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Férfi manikűr:  Manapság a férfiak kezének ápolása ugyan olyan fontos mint a nőké, és erre egyre nagyobb az igény. Képzeljük csak el, hogy egy tárgyaláson kezet fogunk valakivel. Ha ennek a valakinek érdes, száraz a keze az igen kellemetlen érzést kelt bennünk. Ezért ma már az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme a kézápolás.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Japán manikűr: A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat hanem méhviaszpasztát és port polírozok a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozok, a természetes körömfény érvényesül.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gél lakk: A Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és a lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le. Száradása után alapréteget kenek fel ezt megköttetem az UV-lámpában majd erre jön két réteg szín és a végén a fénylak. Száradásuk után körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Műköröm: Az épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet vele építeni, amik 4 – 6 hétig is megmaradnak, és a természetes körömmel együtt nőnek le. Tölteni három hetente érdemes.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Paraffinos kézápolás: A kezek durvának és száraznak tűnnek, a bőr érdes, feszül és kicserepesedik. Amit az időjáráson kívül az otthoni száraz levegő a gyakori kézmosás, és a vegyszerek szakszerűtlen használata eredményez. A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott. A hatóanyagok a bőr alsó rétegeibe is behatolnak, így segítik a sejtek működését.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Körömkorrekció – körömprotézis: Körömkorrekciót sérült, de egészséges körmöknél alkalmazok. Kezelés célja, megvédeni és helyre állítani a sérült körmöt. Ezt az építési technikát férfiaknak is alkalmazom, mert természetes hatású, szinte észrevehetetlen. A megépített részt szépen lenövesztjük, és alatta ismét egészséges ép körmöt kapunk.

Megtekintem a kezelést az árlistában