Kozmetikai kezelések kínálatomban

Tisztító kezelések: A mai világban nagyon sok minden szennyezi, károsítja a bőrünket, ilyen az UV-sugárzás, a levegő szennyezettsége, az elektroszmog, a dohányzás, és az időjárási viszonyok. Ezek mind nyomot hagynak a bőrünkön, mitesszerek, pattanások, és különböző elváltozások formájában. Az ápolt megjelenés alapja a tiszta, ápolt és egészséges bőr, amit csak a bőrtípusnak megfelelő kezelésekkel érhetünk el. Minden kozmetikai kezelés alapja a tisztító kezelés, hiszen a hatóanyagok csak akkor tudnak jól és mélyen beszívódni a bőrbe ha az megfelelően tiszta. Kezelés menete: Mindig az arc alapos megtisztításával kezdek, majd gőzzel felpuhítom a bőrt, utána következik a szakszerű nyomkodásos tisztítás amit fertőtlenítéssel fejezek be. A megtisztított bőrt betáplálom szérumokkal, tápláló krémmel majd összehúzó – nyugtató pakolást teszek fel. A kezelést hidratáló és fényvédő krémmel fejezem be. A tisztító kezelések egymásra épülnek, ezért az alap kezelés kibővíthető még kényeztető arc és dekoltázs masszázzsal és ultrahangos kezeléssel is, így sokkal mélyebbre tudom bejuttatni  a hatóanyagokat. Kezelési idő: Tisztító kezelés 1 óra. Tisztító kezelés + masszázs vagy Uh 1,5 óra. Tisztító kezelés + masszázs + Uh 2 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Szemkörnyék ápolással. Ráncfeltöltéssel. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gépi kezelések: VIO: Olyan elektrokozmetikai eszköz, ami nagy frekvencián működik és a kezelés során közvetlen áramhatás éri a bőrt. Ózon keletkezik ami kiválóan alkalmazható a tisztító kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát. Kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. Kezelési idő: 3 perc. Ultrahang: A gyógyászat után már a kozmetikában is használjuk az ultrahangot, amit a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre. Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható. Lényege, hogy a zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat (szérumokat, ampullákat, zseléket, krémeket) apró lökés hullámokkal juttat mélyen a bőrbe. Univerzálisan alkalmazható még ráncok kezelésénél, az aknés hegek és gyulladások esetén is. A választható kezelőfejeivel nem csak a szem és az arc, hanem a nagyobb energia leadást igénylő testkezelések is elvégezhetők. A kezelés kimondottan kényeztető, relaxáló, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni. Kezelési idő szemkörnyékre: 5 perc. Kezelési idő arcra: 10 – 15 perc.

Megtekintem a kezelést az árlistában
Plasma G: Egy olyan három funkciós készülék, ami a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja.
Rádiófrekvenciás funkció: Bipoláris rádiófrekvencia hőenergiává alakul át, ami a hámréteget 30 -40 fokra, az irhát pedig 50 -60 fokra melegíti fel, zsírbontó és bőrfeszesítő hatás van.
Plazma funkció: Gyógyító funkciónak is hívják mert elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat. Aktiválja az immunrendszert. Stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését. Erősíti az érfalakat, kezeli a rosaceát, csökkenti a gyulladás,  regenerálja a hegeket.
Elektroporáció funkció: Mély hatóanyag bevitelén túl, feszesíti az arcot, pigmentfoltok megelőzésére és kezelésére, hidratálásra és táplálásra, zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére szolgál.
Látványos eredmények már az első kezelése után!
A Plasma G kezelések kúraszerű alkalmazása a bőr állapotának és szerkezetének jelentős mértékű és tartós javulását eredményezik. Tökéletes kezelési megoldások az arcbőr fiatalítására, feszesítésére, a pigmentációk kezelésére, a rosacea, akne (pattanás) és a hegek orvoslására.
További infók a Plasma G kezelésről

Savas hámlasztás: Bőrünkön a szaruleválás az évek múlásával folyamatosan lelassul, elöregszenek a sejtek. Vastagabb, fakóbb, ráncosabb lesz a bőrünk ha nem teszünk ellene. Szalonomban személyre szabott savas hámlasztó kezeléseket végzek, magas hatóanyag koncentrációjú termékekkel. Kinek ajánlott? Mindenkinek akinek a bőre: egyenetlen felszínű, pattanásos vagy heges, pigmentfoltos, napfény vagy szolárium miatt károsodott, ráncosodik, vagy csak eredményes szépítő kezelést szeretne. Jobb lesz a bőr vérellátása, friss sejtek képződnek, gyorsabban regenerálódik, tisztítja és beszűkíti a pórusokat, megszünteti az aknés gyulladásokat, a demodex atkát, halványítja a foltokat, a kisebb ráncok kisimulnak, életerőt sugárzó, simább, feszesebb lesz a bőr. Kúraszerűen alkalmazva, 6 kezelés heti 1 alkalommal. Lehetőség van szépítő kezelésre, vagy extra erős mély hámlasztásra is. A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!  Kezelési idő: 45 perc

Megtekintem a kezelést az árlistában

Hatóanyagos masszázs: Kellemes, nyugtató, relaxáló masszázs hatására a vérerek jelentősen kitágulnak, felgyorsulnak a tápanyag és az anyagcsere folyamatok is, amely hatására a szövetek felfrissülnek, a kötőszövet sejtjeinek és rostjainak fokozott képződése beindul. Könnyebben felszívódnak a tápanyagok, így az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz. Bőrtípusnak megfelelő arctejjel megtisztítom az arcot és a dekoltázst, majd enzim peeling zselével (arcradírral) átradírozom a bőrt, ezután tonikkal visszaállítom a bőr pH értékét. Az előkészített bőrt elkezdem táplálni, először bőrtípusnak megfelelő szérumokat masszírozok be, majd a bőrtípusnak megfelelő tápláló krémmel és masszázskrémmel megmasszírozom az arcot. A kezelés végén bőrtípusnak megfelelő hidratáló és fényvédős krémmel engedem haza a vendégem. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ultrahangos kezeléssel. Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással. Kezelési idő: 45 perc.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Ráncfeltöltő kezelés: Olyan luxus kényeztető kezelés ami feltölti bőrét éltető Oxigénnel és bőrfiatalító, ránctalanító Collagen és Elastin hatóanyagokkal, oldható kollagént juttatok a bőrbe. Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. Bőrünk oxigénszintje 20 éves korunkban 100%-os ilyenkor a legjobb hidratáltsága és az oxigén ellátottsága, addig 30 évesen 75%-os, és 40 évesen már csak 60%-os. A sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap kell. A kezelés elősegíti a bőrmegújulást, stimulálja és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik az öregedési folyamatokat a kis és mély ráncok kialakulását, illetve a meglévő ráncokat feszesíti, elősegíti a sejtmegújulást. A 30 perces relaxáló – feltöltő kezelés után folytatom tovább a kiválasztott kezelést vagy hatóanyagos masszázst. Ez a kezelés egy kiegészítő kezelés ami kombinálható a feltöltő – kényeztető kezelésekkel. Kezelési idő 30 perc + a kiválasztott kezelés ideje.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Eye Care szemkörnyék ápolás: Karikás, ödémás, ráncos szemek kezelésére. Megelőzi, kezeli és javítja a szemkörnyék bőrének állapotát. A GIGI Cosmetic Laboratoires szemkezelési termékcsaládja egyedi megoldást ajánl a szemkörnyék kezelésére kozmetikai és otthoni használatra egyaránt. A termékeket hosszas és körültekintő technológiai kutatásokon alapulva fejlesztették ki, megoldást kínálva az érzékeny szemkörnyék ápolására. Egyedülálló hatóanyag összetétellel a szemkezelési termékcsalád ápolja a szemkörnyék vékony bőrtét. Három innovatív hatóanyag járul hozzá a kezeléshez: Haloxyl – egyedülálló protein összetétel, amely enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesít, megelőzi az irritációt, gyulladást és véd a káros UV-sugárzás ellen. Pepha-Tight – alga alapú hatóanyag, amely feszesítő és erősítő hatással van a bőrre és kötőszöveteire. Regu-Age – peptidek, amelyeket szójából és rizsből nyernek. Csökkentik a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védik és regenerálják a kollagén és elasztin rostokat, javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálerek falait. A többi aktív hatóanyag hidratálja,táplálja a bőrt. Ez a kezelés egy kiegészítő kezelés ami kombinálható a feltöltő – kényeztető kezelésekkel. Kezelési idő 30 perc + a kiválasztott kezelés ideje.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Ester C Vitaminos feltöltő kezelés: Szépség vitaminbomba formájában. A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni, de ez csak kis százalékban jutnak el bőrünkig. Erre a probléma megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi  anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. Nagyon széles körben ajánljuk a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással. Bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni. Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kozmetikában elvégzett kezelések eredményét. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Bioplasma egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer: Végezhetünk vele gyors, egyszeri reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát. Az alábbi problémákra nyújt megoldást: Ráncok, Fakó – sápadt bőr, Tág pórusok, Bőrpír, Laza tónus, Értágulatok, Dehidratáltság,  Rugalmatlanság, Pigmentációk, Akne és comedo. Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog,az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai – kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat algákból, moszatokból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumokban. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

New Age: Ránctalanítás, regenerálás fitoösztrogénes hormonpótlással. A New Age termékcsaládot a GIGI Cosmetic Laboratoires az érett bőr ápolására és kezelésére fejlesztette ki. A menopauza után a drasztikus hormonális változások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, fesszeségéből, fénytelenné, fakóvá, ráncossá, petyhüdtté válik. E nehéz időszak átvészelésére a gyógyászatban már régóta alkalmazzák az ösztrogének jótékony hatásait. A New Age aktív hatóanyaga egy fitoösztrogén az isoflavon, mely feltölti a bőrt, helyreállítja a rugalmasságát, feszességét, kisimítja a ráncokat,  és jelentősen javítja a bőr állapotát. Csökkenti a fáradtság nyomait, és hosszantartó frissességet biztosít a bőrnek. Az isoflavon növényi ösztrogén, szójából kivont protein, amely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. Egyéb kozmetikai előnye, hogy elősegíti a kollagén rostok megújulását, amelyek a bőrszövet rugalmasságáért felelősek és élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat. A termékek főbb hatóanyagai nagyhatású, aktív összetevőkből áll, és megegyeznek az egyes termékekével csak ezek mennyisége, illetve koncentráltsága tér el. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Recovery gyógyászati terméksor: A bőr különböző problémáinak kezelésére lett kifejlesztve. Bőrfiatalításra, ránctalanításra, fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Elő- és utókezelő termékcsalád, kisebb-nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, vagy drasztikusabb esztétikai eljárások után felerősíti a bőr védekezőképességét, helyreállítja az egészséges működését. Növeli a kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát, elősegíti az eredmények hosszabb idejű fenntartását, ajánlom a páciensek otthoni ápolására, hogy az elért eredmény tovább maradjon látványos. Főbb hatóanyagai egy hosszú ideig eltartható svájci alma fajból kinyert növényi őssejtek liposzómákba zárva. Az őssejtkivonat 92 %-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését, új életerővel töltik fel bőrünket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek,  visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. Ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Derma Clear: Gyógyhatású, gyulladáscsökkentő, enzim és hormonsemlegesítő kezelés pattanásos bőrre. A Derma Clear sorozat bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, hatékonysági és klinikai tesztek sorozatán esett át. Igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében. Segítségével már hormonális és enzimatikus folyamatokba is beleavatkozhatunk. A Derma Clear termékcsalád a bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket. Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket. Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat (verejtékmirigyeket és szőrtüszőket). Antibakteriális hatású. Nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt. Megakadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim kialakulását, megakadályozva a tesztoszteron általi akne ( pattanás ) kialakulást. Gátolja az elasztáz enzim felszabadulást.Távoltartja a bőrirritációs anyagokat, melyek felbontják a glicerinésztereket. Semlegesíti a szabad gyököket. Gyorsan regenerálja a bőr állapotát, szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Lotus és Aloe vera: Regeneráló, feltöltő, tápláló, feszesítő kezelés. Lotus egzotikus termékcsalád különböző bőrtípusok kezelése érdekében más és más növényi hatóanyagokkal van kombinálva. Termékcsalád a kelet varázsát lopja be a kozmetikába.  Olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a csodálatos lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. A készítmények kellemes illatvarázsa is ellazítja, felfrissíti pácienst. A termékek széles skálájából minden bőrtípus számára talál megoldást. Táplál, regenerál, hidratál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. Az Aloe vera: kiváló hidratáló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktericid, sebgyógyító, fényvédő. Frissíti, simítja, védi a bőrt, fokozza a vérbőséget és az anyagcserét, csíraölő és sejtregeneráló hatású, kitűnő bőrtápláló. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Kollagén Elasztin: Öregedésgátló, hidratáló és feszesítő kezelés, kagylófonalból nyert kollagénnel és elasztinnal. A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják vízfelvevő-képességét, új, erős, rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A GIGI Cosmetic Laboratoires készítményeihez nem használ állati bőrből kivont kollagént, hanem a szikrázó kagylófonalának kivonatát, a mitulint, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. A termékcsalád alkalmazása 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig a kötőszövet állapotának javítására. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

E -Vitaminos feltöltő kezelés: Az E vitamin az utóbbi évtizedekben vált az igényes kozmetikumok alapanyagává. Felerősíti a bőr természetes védekező funkcióit, semlegesíti a szabadgyökök károsító hatását, miközben rugalmassá és simává varázsolja az arc, nyak és dekoltázs érzékeny területét. Születéshordozónak nevezték el, mert az E vitamin a tojássárgájában, magvakban, a csírákban fordul elő legnagyobb mennyiségben, valamint a fejes salátában és a májban. A Gigi Cosmetic Laboratories E Vitamin készítményeiben liposzómába “csomagolt” D1 alfa-tokoferol-acetát található. Ez a bőrtípustól függetlenül; stimulálja a szarusejtek szintézisét, védi a bőrt a káros hatásoktól, gátolja a ráncképződést, hidratáló, ezért normál, száraz és zsíros bőrökre is alkalmazható. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Rosaceás bőr kezelés: A rosacea azaz a rózsás arc megjelenésében örökletes tényezők mellett a hormonális változások, gyomor-bélrendszeri betegségek, és az arcbőrön élősködő demodex atkák is fontos szerepet játszanak. A tünetek gyakran 40-50 éves kor körül, a menopauza időszakában jelentkeznek, kialakulhat férfiakon is, de a nőknél gyakoribb. Az elő tünetei az arcpír csak bizonyos körülmények (stressz, napsugarak, szélsőséges időjárás, erős fűszerek vagy alkohol) hatására jelenik meg az arc középső részén. A rosacea megfelelő kezelés hiányában fokozatos rosszabbodik. Az arcon eleinte jelentkező enyhe bőrpírt, folyamatosan vörös arc váltja fel. Az erek már nem csak időszakosan tágulnak ki, hanem maradandó hajszálértágulatok jelennek meg. Előre haladott állapotban gennyes csomók, vörös göbök, bőrmegvastagodások jelennek meg, majd sűrű csoportokban elhelyezkedő csomók összefüggővé válhatnak, faggyúmirigy és kötőszöveti túlburjánzással. Kezelés lényege: a hajszálerek falainak erősítése, gyulladás csökkentése, a demodex atka elpusztítása. A kezelést plazma sugárral kezdem, ami minden fajta vírust, gombát, baktériumot, demodex atkát elpusztít. erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladást és a rosaceát. Majd növényi őssejtes készítményekkel kezelem tovább, melyek érfalerősítő és hidratáló hatásúak, csökkentik a gyulladást és a bőrpírt, helyreállítják – megújítják és  regenerálják a sejteket.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Cukorpasztás szőrtelenítés: Alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez akár érzékeny, intim területeken is kiválóan alkalmazható. A cukorpaszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye. A szőrtelenítő cukorpaszta 100%- ban természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciót. A szőrtelenítő cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, ami nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, ezért minőségét korlátlan ideig megőrzi. A cukorpaszta körülöleli a szőrszálat a szőrtüsző felső nyílásáig, így nem marad betört szőrszál a szőrtüszőben. Fájdalommentes, kíméletesebb mint a hagyományos gyanta. A szőrtelenítéshez már 3 mm-es hosszúságú szőr is elegendő, mert a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. A cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, és nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre. Hatása 3-4 hét.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gyantázás előtt fürödjön meg, hogy kíméljük a bőrt, de testápolót és egyéb krémeket ne használjon, mert nem fog tapadni a gyanta és bőrirritációt is okozhat. A gyantáshoz legalább fél centi hosszúságú szőrszálak a legoptimálisabbak, ha a szálak nem elég hosszúak, akkor a gyanta nem tud majd beletapadni és nem sikerül tökéletesre a kezelés.  Amennyiben a bőrfelület sebes vagy sérült, akkor a gyantázást halasszuk el másik időpontra. A gyantát mindig egészséges, tiszta, száraz bőrre kenem fel. A gyantázásnál a szőrt a szőrtüszővel együtt tépjük ki, és mivel nem minden szőrtüsző nő vissza, folyamatosan ritkulni fog a szőr a gyantázott területen. Gyantázás után a bőr felső hámrétege sérülhet, mikrosebek keletkezhetnek rajta, ezért minden esetben bekenem nyugtató hatású készítménnyel a bőrt. A következő 1 -2 napban kímélni kell a bőrt, ezért lehetőleg ne napozzuk és ne szoláriumozzuk, mert könnyebben megéghet. A közös fürdőket is kerülni kell mert a mikrosebeken keresztül bejuthatnak a kórokozók és fertőzéseket vagy gyulladásokat okozhatnak.

Megtekintem a kezelést az árlistában