Szépségápolási kezelések kínálatomban

Tisztító kezelések: A mai világban nagyon sok minden szennyezi, károsítja a bőrünket, ilyen az UV-sugárzás, a levegő szennyezettsége, az elektroszmog, a dohányzás, és az időjárási viszonyok. Ezek mind nyomot hagynak a bőrünkön, mitesszerek, pattanások, és különböző elváltozások formájában. Az ápolt megjelenés alapja a tiszta, ápolt és egészséges bőr, amit csak a bőrtípusnak megfelelő kezelésekkel érhetünk el. Minden kozmetikai kezelés alapja a tisztító kezelés, hiszen a hatóanyagok csak akkor tudnak jól és mélyen beszívódni a bőrbe ha az megfelelően tiszta. Kezelés menete: Mindig az arc alapos megtisztításával kezdek, majd gőzzel felpuhítom a bőrt, utána következik a szakszerű nyomkodásos tisztítás amit fertőtlenítéssel fejezek be. A megtisztított bőrt betáplálom szérumokkal, tápláló krémmel majd összehúzó – nyugtató pakolást teszek fel. A kezelést hidratáló és fényvédő krémmel fejezem be. A tisztító kezelések egymásra épülnek, ezért az alap kezelés kibővíthető még kényeztető arc és dekoltázs masszázzsal és ultrahangos kezeléssel is, így sokkal mélyebbre tudom bejuttatni  a hatóanyagokat. Kezelési idő: Tisztító kezelés 1 óra. Tisztító kezelés + masszázs vagy Uh 1,5 óra. Tisztító kezelés + masszázs + Uh 2 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Szemkörnyék ápolással. Ráncfeltöltéssel. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gépi kezelések: VIO: Olyan elektrokozmetikai eszköz, ami nagy frekvencián működik és a kezelés során közvetlen áramhatás éri a bőrt. Ózon keletkezik ami kiválóan alkalmazható a tisztító kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát. Kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. Kezelési idő: 3 perc. Ultrahang: A gyógyászat után már a kozmetikában is használjuk az ultrahangot, amit a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre. Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható. Lényege, hogy a zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat (szérumokat, ampullákat, zseléket, krémeket) apró lökés hullámokkal juttat mélyen a bőrbe. Univerzálisan alkalmazható még ráncok kezelésénél, az aknés hegek és gyulladások esetén is. A választható kezelőfejeivel nem csak a szem és az arc, hanem a nagyobb energia leadást igénylő testkezelések is elvégezhetők. A kezelés kimondottan kényeztető, relaxáló, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni. Kezelési idő szemkörnyékre: 5 perc. Kezelési idő arcra: 10 – 15 perc.

Megtekintem a kezelést az árlistában
Plasma G: Egy olyan három funkciós készülék, ami a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja.
Rádiófrekvenciás funkció: Bipoláris rádiófrekvencia hőenergiává alakul át, ami a hámréteget 30 -40 fokra, az irhát pedig 50 -60 fokra melegíti fel, zsírbontó és bőrfeszesítő hatás van.
Plazma funkció: Gyógyító funkciónak is hívják mert elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat. Aktiválja az immunrendszert. Stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését. Erősíti az érfalakat, kezeli a rosaceát, csökkenti a gyulladás,  regenerálja a hegeket.
Elektroporáció funkció: Mély hatóanyag bevitelén túl, feszesíti az arcot, pigmentfoltok megelőzésére és kezelésére, hidratálásra és táplálásra, zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére szolgál.
Látványos eredmények már az első kezelése után!
A Plasma G kezelések kúraszerű alkalmazása a bőr állapotának és szerkezetének jelentős mértékű és tartós javulását eredményezik. Tökéletes kezelési megoldások az arcbőr fiatalítására, feszesítésére, a pigmentációk kezelésére, a rosacea, akne (pattanás) és a hegek orvoslására.
További infók a Plasma G kezelésről

Savas hámlasztás: Bőrünkön a szaruleválás az évek múlásával folyamatosan lelassul, elöregszenek a sejtek. Vastagabb, fakóbb, ráncosabb lesz a bőrünk ha nem teszünk ellene. Szalonomban személyre szabott savas hámlasztó kezeléseket végzek, magas hatóanyag koncentrációjú termékekkel. Kinek ajánlott? Mindenkinek akinek a bőre: egyenetlen felszínű, pattanásos vagy heges, pigmentfoltos, napfény vagy szolárium miatt károsodott, ráncosodik, vagy csak eredményes szépítő kezelést szeretne. Jobb lesz a bőr vérellátása, friss sejtek képződnek, gyorsabban regenerálódik, tisztítja és beszűkíti a pórusokat, megszünteti az aknés gyulladásokat, a demodex atkát, halványítja a foltokat, a kisebb ráncok kisimulnak, életerőt sugárzó, simább, feszesebb lesz a bőr. Kúraszerűen alkalmazva, 6 kezelés heti 1 alkalommal. Lehetőség van szépítő kezelésre, vagy extra erős mély hámlasztásra is. A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!  Kezelési idő: 45 perc

Megtekintem a kezelést az árlistában

Hatóanyagos masszázs: Kellemes, nyugtató, relaxáló masszázs hatására a vérerek jelentősen kitágulnak, felgyorsulnak a tápanyag és az anyagcsere folyamatok is, amely hatására a szövetek felfrissülnek, a kötőszövet sejtjeinek és rostjainak fokozott képződése beindul. Könnyebben felszívódnak a tápanyagok, így az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz. Bőrtípusnak megfelelő arctejjel megtisztítom az arcot és a dekoltázst, majd enzim peeling zselével (arcradírral) átradírozom a bőrt, ezután tonikkal visszaállítom a bőr pH értékét. Az előkészített bőrt elkezdem táplálni, először bőrtípusnak megfelelő szérumokat masszírozok be, majd a bőrtípusnak megfelelő tápláló krémmel és masszázskrémmel megmasszírozom az arcot. A kezelés végén bőrtípusnak megfelelő hidratáló és fényvédős krémmel engedem haza a vendégem. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ultrahangos kezeléssel. Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással. Kezelési idő: 45 perc.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Ráncfeltöltő kezelés: Olyan luxus kényeztető kezelés ami feltölti bőrét éltető Oxigénnel és bőrfiatalító, ránctalanító Collagen és Elastin hatóanyagokkal, oldható kollagént juttatok a bőrbe. Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. Bőrünk oxigénszintje 20 éves korunkban 100%-os ilyenkor a legjobb hidratáltsága és az oxigén ellátottsága, addig 30 évesen 75%-os, és 40 évesen már csak 60%-os. A sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap kell. A kezelés elősegíti a bőrmegújulást, stimulálja és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik az öregedési folyamatokat a kis és mély ráncok kialakulását, illetve a meglévő ráncokat feszesíti, elősegíti a sejtmegújulást. A 30 perces relaxáló – feltöltő kezelés után folytatom tovább a kiválasztott kezelést vagy hatóanyagos masszázst. Ez a kezelés egy kiegészítő kezelés ami kombinálható a feltöltő – kényeztető kezelésekkel. Kezelési idő 30 perc + a kiválasztott kezelés ideje.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Eye Care szemkörnyék ápolás: Karikás, ödémás, ráncos szemek kezelésére. Megelőzi, kezeli és javítja a szemkörnyék bőrének állapotát. A GIGI Cosmetic Laboratoires szemkezelési termékcsaládja egyedi megoldást ajánl a szemkörnyék kezelésére kozmetikai és otthoni használatra egyaránt. A termékeket hosszas és körültekintő technológiai kutatásokon alapulva fejlesztették ki, megoldást kínálva az érzékeny szemkörnyék ápolására. Egyedülálló hatóanyag összetétellel a szemkezelési termékcsalád ápolja a szemkörnyék vékony bőrtét. Három innovatív hatóanyag járul hozzá a kezeléshez: Haloxyl – egyedülálló protein összetétel, amely enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesít, megelőzi az irritációt, gyulladást és véd a káros UV-sugárzás ellen. Pepha-Tight – alga alapú hatóanyag, amely feszesítő és erősítő hatással van a bőrre és kötőszöveteire. Regu-Age – peptidek, amelyeket szójából és rizsből nyernek. Csökkentik a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védik és regenerálják a kollagén és elasztin rostokat, javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálerek falait. A többi aktív hatóanyag hidratálja,táplálja a bőrt. Ez a kezelés egy kiegészítő kezelés ami kombinálható a feltöltő – kényeztető kezelésekkel. Kezelési idő 30 perc + a kiválasztott kezelés ideje.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Ester C Vitaminos feltöltő kezelés: Szépség vitaminbomba formájában. A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni, de ez csak kis százalékban jutnak el bőrünkig. Erre a probléma megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi  anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. Nagyon széles körben ajánljuk a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással. Bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni. Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kozmetikában elvégzett kezelések eredményét. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Bioplasma egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer: Végezhetünk vele gyors, egyszeri reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát. Az alábbi problémákra nyújt megoldást: Ráncok, Fakó – sápadt bőr, Tág pórusok, Bőrpír, Laza tónus, Értágulatok, Dehidratáltság,  Rugalmatlanság, Pigmentációk, Akne és comedo. Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog,az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai – kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat algákból, moszatokból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumokban. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

New Age: Ránctalanítás, regenerálás fitoösztrogénes hormonpótlással. A New Age termékcsaládot a GIGI Cosmetic Laboratoires az érett bőr ápolására és kezelésére fejlesztette ki. A menopauza után a drasztikus hormonális változások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, fesszeségéből, fénytelenné, fakóvá, ráncossá, petyhüdtté válik. E nehéz időszak átvészelésére a gyógyászatban már régóta alkalmazzák az ösztrogének jótékony hatásait. A New Age aktív hatóanyaga egy fitoösztrogén az isoflavon, mely feltölti a bőrt, helyreállítja a rugalmasságát, feszességét, kisimítja a ráncokat,  és jelentősen javítja a bőr állapotát. Csökkenti a fáradtság nyomait, és hosszantartó frissességet biztosít a bőrnek. Az isoflavon növényi ösztrogén, szójából kivont protein, amely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. Egyéb kozmetikai előnye, hogy elősegíti a kollagén rostok megújulását, amelyek a bőrszövet rugalmasságáért felelősek és élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat. A termékek főbb hatóanyagai nagyhatású, aktív összetevőkből áll, és megegyeznek az egyes termékekével csak ezek mennyisége, illetve koncentráltsága tér el. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Recovery gyógyászati terméksor: A bőr különböző problémáinak kezelésére lett kifejlesztve. Bőrfiatalításra, ránctalanításra, fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Elő- és utókezelő termékcsalád, kisebb-nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, vagy drasztikusabb esztétikai eljárások után felerősíti a bőr védekezőképességét, helyreállítja az egészséges működését. Növeli a kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát, elősegíti az eredmények hosszabb idejű fenntartását, ajánlom a páciensek otthoni ápolására, hogy az elért eredmény tovább maradjon látványos. Főbb hatóanyagai egy hosszú ideig eltartható svájci alma fajból kinyert növényi őssejtek liposzómákba zárva. Az őssejtkivonat 92 %-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését, új életerővel töltik fel bőrünket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek,  visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. Ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Derma Clear: Gyógyhatású, gyulladáscsökkentő, enzim és hormonsemlegesítő kezelés pattanásos bőrre. A Derma Clear sorozat bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, hatékonysági és klinikai tesztek sorozatán esett át. Igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében. Segítségével már hormonális és enzimatikus folyamatokba is beleavatkozhatunk. A Derma Clear termékcsalád a bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket. Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket. Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat (verejtékmirigyeket és szőrtüszőket). Antibakteriális hatású. Nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt. Megakadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim kialakulását, megakadályozva a tesztoszteron általi akne ( pattanás ) kialakulást. Gátolja az elasztáz enzim felszabadulást.Távoltartja a bőrirritációs anyagokat, melyek felbontják a glicerinésztereket. Semlegesíti a szabad gyököket. Gyorsan regenerálja a bőr állapotát, szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Lotus és Aloe vera: Regeneráló, feltöltő, tápláló, feszesítő kezelés. Lotus egzotikus termékcsalád különböző bőrtípusok kezelése érdekében más és más növényi hatóanyagokkal van kombinálva. Termékcsalád a kelet varázsát lopja be a kozmetikába.  Olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a csodálatos lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. A készítmények kellemes illatvarázsa is ellazítja, felfrissíti pácienst. A termékek széles skálájából minden bőrtípus számára talál megoldást. Táplál, regenerál, hidratál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. Az Aloe vera: kiváló hidratáló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktericid, sebgyógyító, fényvédő. Frissíti, simítja, védi a bőrt, fokozza a vérbőséget és az anyagcserét, csíraölő és sejtregeneráló hatású, kitűnő bőrtápláló. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Kollagén Elasztin: Öregedésgátló, hidratáló és feszesítő kezelés, kagylófonalból nyert kollagénnel és elasztinnal. A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják vízfelvevő-képességét, új, erős, rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A GIGI Cosmetic Laboratoires készítményeihez nem használ állati bőrből kivont kollagént, hanem a szikrázó kagylófonalának kivonatát, a mitulint, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. A termékcsalád alkalmazása 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig a kötőszövet állapotának javítására. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

E -Vitaminos feltöltő kezelés: Az E vitamin az utóbbi évtizedekben vált az igényes kozmetikumok alapanyagává. Felerősíti a bőr természetes védekező funkcióit, semlegesíti a szabadgyökök károsító hatását, miközben rugalmassá és simává varázsolja az arc, nyak és dekoltázs érzékeny területét. Születéshordozónak nevezték el, mert az E vitamin a tojássárgájában, magvakban, a csírákban fordul elő legnagyobb mennyiségben, valamint a fejes salátában és a májban. A Gigi Cosmetic Laboratories E Vitamin készítményeiben liposzómába “csomagolt” D1 alfa-tokoferol-acetát található. Ez a bőrtípustól függetlenül; stimulálja a szarusejtek szintézisét, védi a bőrt a káros hatásoktól, gátolja a ráncképződést, hidratáló, ezért normál, száraz és zsíros bőrökre is alkalmazható. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

C&A Vitaminos feltöltőkezelés: Vitaminpótlás, érfal erősítés, hidratálás, regenerálás, kötőszövetállapot-javítás C-, A-, E-, F-vitaminnal. E termékcsalád szinergikusan ötvözi a C- és A-vitamin hatását kihasználva azok egymást védő és erősítő sajátosságát. Mindez olyan mikrokapszulázott kivitelben készült, amely megvédi az értékes hatóanyagokat a bőrre kerülésig a károsodástól.A C-vitamin döntő szerepet játszik a támasztószövetek kialakulásában, az érfalak szilárdságának fenntartásában és gyógyulásában, gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket, fékezi a tirozináz enzim működését, fokozza a sejtek oxigénfelvételét, kiváló antioxidáns. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a kötőszövet normális fejlődéséhez, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, szarusodását, előnyösen befolyásolja a sejtosztódást, a bőr regenerálódását, mérsékli  az öregségi foltokat, hatásos az akne kezelésében. Kezelési idő: 1 óra. Ez a kezelés kiegészíthető még: Ráncfeltöltő kezeléssel. Szemkörnyék ápolással. Paraffinos kézápolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Cukorpasztás szőrtelenítés: Alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez akár érzékeny, intim területeken is kiválóan alkalmazható. A cukorpaszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye. A szőrtelenítő cukorpaszta 100%- ban természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciót. A szőrtelenítő cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, ami nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, ezért minőségét korlátlan ideig megőrzi. A cukorpaszta körülöleli a szőrszálat a szőrtüsző felső nyílásáig, így nem marad betört szőrszál a szőrtüszőben. Fájdalommentes, kíméletesebb mint a hagyományos gyanta. A szőrtelenítéshez már 3 mm-es hosszúságú szőr is elegendő, mert a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. A cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, és nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre. Hatása 3-4 hét.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gyantázás előtt fürödjön meg, hogy kíméljük a bőrt, de testápolót és egyéb krémeket ne használjon, mert nem fog tapadni a gyanta és bőrirritációt is okozhat. A gyantáshoz legalább fél centi hosszúságú szőrszálak a legoptimálisabbak, ha a szálak nem elég hosszúak, akkor a gyanta nem tud majd beletapadni és nem sikerül tökéletesre a kezelés.  Amennyiben a bőrfelület sebes vagy sérült, akkor a gyantázást halasszuk el másik időpontra. A gyantát mindig egészséges, tiszta, száraz bőrre kenem fel. A gyantázásnál a szőrt a szőrtüszővel együtt tépjük ki, és mivel nem minden szőrtüsző nő vissza, folyamatosan ritkulni fog a szőr a gyantázott területen. Gyantázás után a bőr felső hámrétege sérülhet, mikrosebek keletkezhetnek rajta, ezért minden esetben bekenem nyugtató hatású készítménnyel a bőrt. A következő 1 -2 napban kímélni kell a bőrt, ezért lehetőleg ne napozzuk és ne szoláriumozzuk, mert könnyebben megéghet. A közös fürdőket is kerülni kell mert a mikrosebeken keresztül bejuthatnak a kórokozók és fertőzéseket vagy gyulladásokat okozhatnak.

Megtekintem a kezelést az árlistában

MŰKÖRÖM ÉS KÉZÁPOLÁSI KEZELÉSEK:

Manikűr: A manikűr legfontosabb eleme a higiénia. Én a Vendégeim előtt és után is lefertőtlenítem az eszközeimet. Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt ha kell, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Férfi manikűr:  Manapság a férfiak kezének ápolása ugyan olyan fontos mint a nőké, és erre egyre nagyobb az igény. Képzeljük csak el, hogy egy tárgyaláson kezet fogunk valakivel. Ha ennek a valakinek érdes, száraz a keze az igen kellemetlen érzést kelt bennünk. Ezért ma már az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme a kézápolás.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Japán manikűr: A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat hanem méhviaszpasztát és port polírozok a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozok, a természetes körömfény érvényesül.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Gél lakk: A Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és a lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le. Száradása után alapréteget kenek fel ezt megköttetem az UV-lámpában majd erre jön két réteg szín és a végén a fénylak. Száradásuk után körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Műköröm: Az épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet vele építeni, amik 4 – 6 hétig is megmaradnak, és a természetes körömmel együtt nőnek le. Tölteni három hetente érdemes.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Paraffinos kézápolás: A kezek durvának és száraznak tűnnek, a bőr érdes, feszül és kicserepesedik. Amit az időjáráson kívül az otthoni száraz levegő a gyakori kézmosás, és a vegyszerek szakszerűtlen használata eredményez. A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott. A hatóanyagok a bőr alsó rétegeibe is behatolnak, így segítik a sejtek működését.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Körömkorrekció – körömprotézis: Körömkorrekciót sérült, de egészséges körmöknél alkalmazok. Kezelés célja, megvédeni és helyre állítani a sérült körmöt. Ezt az építési technikát férfiaknak is alkalmazom, mert természetes hatású, szinte észrevehetetlen. A megépített részt szépen lenövesztjük, és alatta ismét egészséges ép körmöt kapunk.

Megtekintem a kezelést az árlistában

SMINK ÉS TESTFESTÉS:

Natúr smink: természetes hatású hétköznapi smink. Egy jól elkészített natúr smink szinte észrevehetetlen,csak a szép ápolt bőrt látják.Azoknak ajánlom akik nem szokták magukat sminkelni.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Nappali smink: picit erősebb mint a natúr smink, de mindenképpen finom, nem feltűnő nappali smink. Itt már játszhatunk a színekkel és az árnyékolással.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Alkalmi smink: már láthatóan erősebb, hangsúlyosabb smink. Estére és ünnepi alkalmakra színházba, rendezvényekre készül. Színes és akár fekete körsatíros formában.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Szilveszteri és báli smink: erősebb, és színesebb sminkek. Sokszor csillámot és kiegészítőket is használok, itt a műszempilla szinte már kötelező.

Megtekintem a kezelést az árlistában

UV smink: különlegessége, hogy csak uv-fényben látszik és szinte világítanak a színek. Készíthető vele egyszerű smink és figurás smink is.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Extrém smink:  figurás vagy tejes arcos smink, lehet világos és nagyon színes, itt már köveket, csillámokat, műszempillát is használok.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Fantázia smink: olyan nagy rajzolt, művészi smink amikor már a szemöldököt és a homlokot is befestem. Színes, élénk színeket, és ha kell köveket, csillámokat, műszempillát is használok.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Menyasszonyi smink: nagyon szép alkalmi smink. Nagyon fontos, hogy tartós legyen, ki kell bírnia az egész ceremóniát. Tartós festéket, vízálló spirált, csókálló rúzst, sminkfixálót használok.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Szalagavató vagy koszorúslány smink: tónusában és karakterében hasonló a menyasszonyi sminkhez, szép alkalmi smink.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Örömanya smink: olyan alkalmi smink, ami lehet színes vagy szolid, de itt is nagyon fontos, hogy tartós legyen. Tartós festéket, vízálló spirált, csókálló rúzst, sminkfixálót használok.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Férfi smink: a jól elkészített férfi smink szinte nem is látszik. Lényege, hogy eltakarja az arc hibáit és kikorrigálja a hiányosságait. Natúr pasztell színeket használok, nagyon jól elfedhetők vele a pigmentrendellenességek, és a tetoválás is.

Megtekintem a kezelést az árlistában

Henna és testfestés: A henna élénkzöld bokor szerű gyógynövény, a felsőbb hajtásokból készül az első osztályú hennapor, amelyet csak a bőr festésére használnak. A 100%-os henna nem allergizál és felvitele teljesen fájdalommentes.

Megtekintem a kezelést az árlistában