LUMINESCE – ÚJRAÉRTELMEZI A FIATALSÁGOT

Helyreállítja a bőr fiatalos vitalitását és ragyogását. A Luminesce anti-aging bőrápoló család helyreállítja bőre fiatalos vitalitását és ragyogását, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát, és felszínre hozza az Ön különleges ragyogását. Bőrgyógyászok által tesztelt és ajánlott. Exklúzív formula, amely természetes forrásból nyert összetevőket tartalmaz, amelyek a Luminesce bőrápoló családdal szinergisztikusan fejtik ki hatásukat. Az elérhető legfejlettebb és legmodernebb technológián alapul.

Luminesce Sejtfiatalító Szérum

Jeunesse

Hozza elő bőre fényes ragyogását ezzel a hatékony szérummal. Ez a bőrgyógyászok által fejlesztett, különleges szérum segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését és ezzel helyreállítani bőre fiatalos ragyogását.

Megvásárlom

Luminesce Nappali Hidratáló Komplex

Jeunesse

Komplex összetevőinek köszönhetően táplálja a bőrt és védi az Ön sugárzó ragyogását egész nap, minden nap. Ez a pehelykönnyű arcápoló krém gyümölcsök és hüvelyes növények kivonataival védi és hidratálja bőrét, amely így vibrálónak és szépnek látszik.

Megvásárlom

Luminesce Éjszakai Regeneráló Krém

Jeunesse

Alvás közben feltölti és helyreállítja a bőrt. Antioxidánsokat és hidratálókat tartalmaz. Helyreállítja bőre fényességét, miközben csökkenti a bőr szárazságából adódó finom vonalak láthatóságát, az Ön fiatalosabb kinézete érdekében.

Megvásárlom

Luminesce Fiatalság Helyreállító Arctisztító

Jeunesse

Ez a különleges, alfa- és béta-hidroxisavakat tartalmazó készítmény lehámlasztja bőrét és eltávolítja az elhalt, felső hámsejteket, így bőre készen áll arra, hogy magába szívja a Luminesce anti-aging termékcsalád többi termékének hatóanyagait.

Megvásárlom

Luminesce Alapvető Bőrmegújító Testápoló

Jeunesse

Hidratálja bőrét ezzel az luxus testápolóval. Ez a pehelykönnyű krém gyümölcsök és hüvelyes növények kivonataival gazdagítva biztosít hosszan tartó hidratáltságot és fiatal bőrt. Ez a hidratáló nem zsíros és segít fenntartani az Ön fiatalos ragyogását tetőtől talpig.

Megvásárlom

Luminesce Alapvető Lifting Maszk

Jeunesse

Kényeztesse magát a gyógyfürdők színvonalához méltó kezeléssel, ezzel a tápláló, emelő hatású maszkkal. Ez a maszk egy különleges készítmény, amely lehámlasztja a régi, elhalt bőrsejteket, hogy felszínre hozza a simább, puhább és fiatalosabb kinézetet.

Megvásárlom

Luminesce Tökéletes Bőrvilágosító

Jeunesse

Ezzel a különleges bőrvilágosító géllel a tökéletes bőr elérhető. Ez a hidratáló formula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a hiperpigmentáció és pórusok láthatóságát az egészséges, fényesnek tűnő bőr érdekében. Látható javulást tapasztalhat.

Megvásárlom

Luminesce Hidratáló Fátyolmaszk

Jeunesse

A fátyolmaszk négy erőteljes összetevővel segít csökkenteni a káros környezeti hatásokat: szennyeződés-eltávolítás, méregtelenítés, hidratálás és APT-200. Segít erősíteni a bőr külső védőrétegét, és felszínre hozni az Ön ragyogóbb és fiatalosabb megjelenését.

Megvásárlom