BaoLife Növényi alapú étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel

Érezd magad egyensúlyban a BaoLife, az ötrostos gyümölcsital-keverékkel, amely baobab gyümölcsöt és egyéb növényi alapú összetevőket tartalmaz, hogy az emésztés az óraműként működjön, az étvágya kontroll alatt maradjon és a bélbaktériumai egyensúlyban legyenek. A legtöbb ember jóval kevesebbet fogyaszt, mint az ajánlott napi rostmennyiség, így a rostos ital jó módszer a hiányosságok pótlására. A BaoLife ötféle természetes eredetű rostot – köztük a figyelemre méltó baobab (BEY-oh-bab) gyümölcsöt – és antioxidánsokat kínál két különböző gyümölcs kivonatból. Ráadásul segít egyensúlyba hozni a hasznos bélbaktériumokat. A BaoLife minden ízletes, citrus gyümölcs ízű korty segítségével elősegíti az emésztőrendszer kiegyensúlyozott állapotát.

3 JEL, HOGY TÖBB ROSTRA VAN SZÜKSÉGED

Mindig éhes vagy

Hetente kevesebb mint 3x

Súlygyarapodás

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BAOLIFE?

A legtöbb ember jóval kevesebbet fogyaszt, mint az ajánlott napi rostmennyiség, így a rostos ital jó módszer a hiányosságok pótlására. A BaoLife ötféle természetes eredetű rostot – köztük a figyelemre méltó baobab (BEY-oh-bab) gyümölcsöt – és antioxidánsokat kínál két különböző gyümölcs kivonatból. Ráadásul segít egyensúlyba hozni a hasznos bélbaktériumokat. A BaoLife minden ízletes, citrus gyümölcs ízű korty segítségével elősegíti az emésztőrendszer kiegyensúlyozott állapotát.

ŐSI FA. MODERN MARVEL.

Az „élet fájaként” ismert csodálatos afrikai baobab (Adansonia digitata L.) a hosszú élet szimbóluma, mert évszázadok óta túlélte a Szaharától délre fekvő Szenegál szélsőséges körülményeit. A legfeljebb 25 méter magas táj fölé magasodó baobab-fák gyülekezőhelyként, lelki szentélyként szolgál és menedékhelyet, gyógyszert, ételt és vizet szolgáltat. Az ikonikus baobab egyszerűen nagyobb az életnél.

100% SZERVESANYAG A FÁTÓL A PORIG.

Tele jó tápanyaggal – a lista élén álló rostokkal és C-vitaminnal – a baobab citrus gyümölcs ízű pépje természetes módon dehidratálódik a héjban, így hő- és vegyszeres szárítószereket soha nem használnak. Mivel a gyümölcsöt kézzel szüretelik, és a baobab fák vadon nőnek peszticidek vagy herbicidek nélkül, a BaoLife-ben használt por 100% -ban organikus.

GENTLE, ECO-FRIENDLY PROCESSING

A baobab gyümölcs modernkori betakarítása és feldolgozása ugyanazon őslakos készségeken alapszik, amelyeket a helyi emberek évezredek óta használnak. A kézi szüretelés azt jelenti, hogy a fa nem sérül meg, és évszázadokig él. A helyi, vidéki gazdálkodók jövedelemforrása – 90% nő. A száraz évszakban gyűjtik össze, így a gyümölcs természetes módon kiszárad a fán.

A BAOLIFE ELŐNYEI

Az egészség megőrzése belső munka. A BaoLife olyan tápanyagokat juttat a bélbe, amelyekre szükséged van egy gördülékeny és eredményes naphoz. A Rostok jót tesznek az egészségnek.

Működj óramű pontossággal

Elősegíti a rendszerességet. Adagonként 2,9 g rostot szállít a szervezetedbe. Durva táplálékot biztosít.

Megtartja a súlyodat

Elnyomja az étvágyat.
Telítettnek érzed magad.
Csökkenti az étel utáni vágyat.

Kiegyensúlyozza a hasad

A „jó” bélbaktériumokkal táplál.
Normalizálja a bélműködést.
Antioxidánsokat biztosít.

CSILLAGOS ÖTÖS AZ ÖT ROSTNAK