INSTANTLY AGELESS – AZONNALI EREDMÉNYT AKAR?

Az Instantly Ageless 2 percen belül csökkenti a szem alatti táskák, finom vonalak, ráncok és pórusok láthatóságát, és hatása 6-9 órán át tart. Ez a különleges fejlesztésű mikrokrém azokat a területeket célozza, amelyek elveszítették rugalmasságukat – felszínre hozza a láthatóan jó tartású, megemelt bőrt. Azonnal eltünteti a szem alatti táskákat. Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Feszesebbnek, puhábbnak és megemeltnek mutatja a megereszkedett bőrt. Csökkenti a pórusok láthatóságát a makulátlan végeredményért.

AZONNALI EREDMÉNYT AKAR?
TUDJA MEG HOGYAN!

JEUNESSE INSTANTLY AGELESS

Azonnal eltünteti a szem alatti táskákat. Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Feszesebbnek, puhábbnak és megemeltnek mutatja a megereszkedett bőrt. Csökkenti a pórusok láthatóságát a makulátlan végeredményért.

FELHASZNÁLÁSI TIPPEK A CÉLTERÜLETEKRE:

1. HOMLOKRÁNCOK

Finoman ütögetve vigye fel a krémet az egész homlokra, ne csak a ráncok területére.

2. SZEMÖLDÖK

Az azonnali szemöldök-emeléshez vigye fel a krémet közvetlenül a természetes szemöldökvonal fölé.

3. TAKART SZEMHÉJ

Vigye fel a krémet közvetlenül a természetes szemöldökvonal alá; ne alkalmazza a szemhéj mozgó részén.

4. SZEM ALATTI TÁSKÁK; SZARKALÁBAK

Finoman ütögetve vigye fel a krémet a teljes szem alatti területre, az alsó szempilláktól az arccsont felső részéig, és a belső szemzugtól a külsőig.

5. ARC PÓRUSAI

Finomat ütögessen kis mennyiségű krémet a célterületre.

Azonnal eltünteti a szem alatti táskákat. Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Feszesebbnek, puhábbnak és megemeltnek mutatja a megereszkedett bőrt.