Műköröm díszítés

A szépen megépített körmöket nem kell minden esetben díszíteni. Nagyon szép és természetes lehet egy körömerősítéssel vagy egy halvány rózsaszín lakkal elkészült köröm.


Szerencsére mindenkinek más és más tetszik, ezért lehet különféle díszítéseket alkalmazni. Nagyon sok fajta technika létezik az , hogy mikor melyiket alkalmazzuk függ az évszaktól, divattól és a vendégtől is.  Díszíteni lehet a hagyományos lakkozással, zselével, porcelánnal, beépített díszekkel, akril festéssel, kövekkel.
 

Lakk: Az elkészített körmöket lakkozhatjuk egyszínűre, franciára, és lakkozhatunk  nedves lakkba tűvel mintákat.

 

 

Zselé: Zselével hasonló mintákat lehet festeni mint a lakkal, azzal a különbséggel, hogy  lámpázni kell hogy megszáradjon. Színes zselével kilehet lakkozni a körmöket, nagyon tartós lesz és nem kopik le.

 

Porcelán: Színes porcelánból már a mintát építjük bele a körömbe. Nagyon szép szín átmenetet és gyönyörű virágokat lehet alkotni vele.

 

 

Beépített díszek: Különböző díszeket, flittereket,  csillámokat, szárított virágokat, őrölt kagylókat, szalvétát építhetünk a körömbe, ezáltal  a minta tartós lesz  és nem kopik le.

 

  • Akrilfestés. Az akril festék egy vízbázisú festék ami száradás után már nem oldódik a műgyanta megköt benne. Gyakran a zselés és porcelános díszítés kiegészítéseként alkalmazzuk. Árnyékolással térbeli hatás érhető el vele, vagy a mintát körül rajzolva tudjuk a kontúrt erősíteni.

 

Kövek: Nagyon sokk színben és formában léteznek. Mindig  különleges alkalmi hatást érhetünk el vele. Kéznek az ékszere a szépen felhelyezett kövekkel kirakott köröm. Esküvőre mindig nagyon elegáns megjelenést biztosít a körömnek és a kéznek.

 

További blog bejegyzések:

További szépségápolási ajánlataim számodra:

blog-1 blog-2 blog-3 blog-4